Blog.Tritonic Profusion
reamintire parola | creeaza cont | cosul meu
M&T Festival Bogdan
Hrib
TOP vânzări
  1. SCHIȚE DE IUBIRE. Antologie de povestiri romance
  2. Tot timpul din lume
  3. Parfumul Cracoviei
  4. Iubire periculoasă, volumul 4 - Colaps
  5. DOMINO 2. Misterele Rasnovului
PROMOTII
  1. Cartea cu pret special
  2. Carti la 5 lei
cauta
dupa

 
COLECTII
Premium
Casmir
SFFH
Comunicare media
Istorie
Calatorii
Autoeducare
Ramirez books
Crime scene
Thriller & Mystery
Lit
Tritonic Junior
Gastronomie
Sociologie
Smart Books
Medicina
Antropologie
Albume
Diverse
Economica
Studii feministe
Theatre International
Serie de autori
Audiobook
Poezie
Proza
Psihologie
Administratie publica
Sens
Studii de securitate
Uniunea europeana
Chilipiruri
Young Adults
Institutii si politici publice
Asistenta sociala
Stiinte politice

 

NOUTATI IN CURAND PROMOTII EVENIMENT DOWNLOAD BESTSELLER
  Ovidiu Scridon

Ovidiu Scridon

Nascut pe 06 octombrie 19 ... si ceva, In orasul TIrnaveni din judetul Mures. Fascinat de mic de manifestarile Cenaclului Flacara, motiv pentru care este atras de chitara Inca din vremea In care Invata sa scrie si sa citeasca.

Dupa absolvirea liceului din Cluj-Napoca, este militar In termen Intr-o unitate de parasutisti prezenta In primele linii ale evenimentelor din 1989, din capitala. In 1993 devine student al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, loc In care de-altfel debuteaza In cadrul manifestarilor cultural artistice studentesti; festivale, cenacluri, baluri, tabere, etc. In 1996 una din piesele lui este declarata oficial Imnul studentilor din Romania. In toti acesti ani scrie versuri, compune muzica si pentru o scurta perioada de timp este membru al Cenaclului Totusi Iubirea.

In 1996 face primele Inregistrari In studiol B`inisor al lui Valeriu Sterian si editeaza albumul Intr-o zi..., album ce se bucura de-un succes neasteptat.

In perioada 1994-1998 este extrem de activ, fiind prezent atat In majoritatea spectacolelor studentesti din capitala si din celelalte centre universitare cat si In majoritatea concursurilor si-a festivalurilor de folk. Dupa absolvirea facultatii devine coordonatorul de antena al postului Radio Total, moment In care prioritatile urmeaza o alta cale, mai putin cea a muzicii folk.

Dupa cinci ani petrecuti In Radio Total, urmeaza altii aproape trei In grupul MediaPro iar intre noiembrie 2006 si iunie 2011 a fost Coordonatorul Traffic-ului de publicitate al grupului de presa Realitatea-Catavencu. Este absolvent al unui master de Comunicare si Relatii Publice In cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative David Ogilvy din Bucuresti si al unui master de Management In cadrul Universitatii Penn State din State Colege, Pennsylvania, USA.

Multumita internetului, a promovarii pieselor sale In cadrul grupurilor montane si-n diverse alte medii, anii 1993-1998, de varf, din punct de vedere componistic si concertistic, au fost de fapt ani de investitii. Chiar cu o absenta considerabila, Ovidiu Scridon este un nume cunoscut printre iubitorii muzicii folk si nu numai.

In martie 2012 Ii apare la Editura Tritonic volumul de versuri "PORTRETUL UNUI GAND" si Ii este In curs de aparitie cartea de aventura si calatorie "CUM AM DESCOPERIT AMERICA".

A reaparut pe scena romaneasca la-nceputul anului 2007, plin de optimism, energie si bucuria de-a Impartasi din emotiile lui, alaturi de chitara si muzicutele sale.

www.ovidiuscridon.ro
 

 CARTI IN LIBRARIE DE Ovidiu Scridon
Portretul unui gand
Ovidiu Scridon
ISBN: 978-606-8320-50-2
PRET: 25  20 LEI
 buc.

 

  | despre noi | politica de confidentialitate | cariera | ajutor | contact | harta site |  
Copyright © Tritonic Media. Toate drepturile rezervate
Made by
Sphera Grup